Obedové Menu
POLIEVKA TÝŽDŇA
Špargľový krém s prošutovým čipsom a maslovým toastom
21.04.PONDELOK:
Hovädzia polievka s mäsom, rezancami a zeleninou
I. Zelená špargľa v prošútovom závoji s mrkvovým julienom a bagetkou
II. Kurací filet na zelenej špargli s maslom a čerstvými bylinkami
III. Penne so špargľou, mandľovou strúhankou a chorizom
22.04. UTOROK:
Paradajková polievka s parmezánom
I. Pomaly pečená krkovička na červenej cibuľke a tymiane, zemiakové pyré, kapustový šalát
II. Fish&Chips, pučený hrášok s mätou
III. Listový šalát s baby špargľou, kačacie údené prsia, sezamový olej, bagetka
23.04. STREDA:
Hrachová polievka s párkom
I. Vyprážané morčacie filety v panko struhánke, ryža, malý miešaný šalát
II. Pomodoro penne, baby mozarella, bazalkový olej
III. Bravčový filet na zelenej špargli s maslom a čerstvými bylinkami, varené baby zemiaky
24.04.ŠTVRTOK:
Brokolicový krém, krutóny
I. Hovädzie kúsky z mladého býčka na lesných hríboch, tarhoňa, uhorkový šalát
II. Krémové rizoto z červenej repy, feta syr, vlašské orechy
III. Bravčový filet na zelenej špargli s maslom a čerstvými bylinkami, varené baby zemiaky
25.04.PIATOK:
Hovädzia polievka s mäsom, rezancami a zeleninou
I. Pečené kuracie stehno na slaninke a cibulke, domáca plnka, jazmínová ryža, višňový kompót
II. Naše domáce tagliatelle, pančeta, hrášok, kurací filet, baby špenát
III. Žemľovka s jablkami a tvarohom