Obedové Menu

POLIEVKA TÝŽDŇA

Špargľový krém s prošutovým čipsom a maslovým toastom

21.04.PONDELOK:

Hovädzia polievka s mäsom, rezancami a zeleninou

I. Zelená špargľa v prošútovom závoji s mrkvovým julienom a bagetkou

II. Kurací filet na zelenej špargli s maslom a čerstvými bylinkami

III. Penne so špargľou, mandľovou strúhankou a chorizom

22.04. UTOROK:

Paradajková polievka s parmezánom

I. Pomaly pečená krkovička na červenej cibuľke a tymiane, zemiakové pyré, kapustový šalát

II. Fish&Chips, pučený hrášok s mätou

III. Listový šalát s baby špargľou, kačacie údené prsia, sezamový olej, bagetka

23.04. STREDA:

Hrachová polievka s párkom

I. Vyprážané morčacie filety v panko struhánke, ryža, malý miešaný šalát

II. Pomodoro penne, baby mozarella, bazalkový olej

III. Bravčový filet na zelenej špargli s maslom a čerstvými bylinkami, varené baby zemiaky

24.04.ŠTVRTOK:

Brokolicový krém, krutóny

I. Hovädzie kúsky z mladého býčka na lesných hríboch, tarhoňa, uhorkový šalát

II. Krémové rizoto z červenej repy, feta syr, vlašské orechy

III. Bravčový filet na zelenej špargli s maslom a čerstvými bylinkami, varené baby zemiaky

25.04.PIATOK:

Hovädzia polievka s mäsom, rezancami a zeleninou

I. Pečené kuracie stehno na slaninke a cibulke, domáca plnka, jazmínová ryža, višňový kompót

II. Naše domáce tagliatelle, pančeta, hrášok, kurací filet, baby špenát

III. Žemľovka s jablkami a tvarohom