Obedové Menu

POLIEVKA TÝŽDŇA

Krém z medvedieho cesnaku

31.03.PONDELOK:

Francúzska cibulačka, syrový toast

I. Grilovaný kurací steak, brokolica, nivová omáčka, ryža

II. Výber listových šalátov a čerstvej zeleniny s grilovanými kúskami

lososa marinovanými v pomarančovej šťave, jogurtový dresing

s čerstvým kôprom, opekaná bagetka

01.04. UTOROK:

Cícerová polievka so slaninovou strúhankou

I. Zemiakové placky s jemne pikantnými bravčovými rezancami

so zeleninou

II. Domáce tagliolini s hovädzím mäsom špenátom a hubami

III. Výber listových šalátov a čerstvej zeleniny s grilovanými kúskami

lososa marinovanými v pomarančovej šťave, jogurtový dresing

s čerstvým kôprom, opekaná bagetka

02.04. STREDA:

Paradajková polievka s cestovinou

I. Pomaly pečené bravčové pliecko, biela kapusta, zemiakový knedlík

II. Kuracie filety v cviklovom rizote, baby špenát, feta syr, vlašské orechy

III. Mix baby listov a zeleniny, teriyaki omáčka, fritované surimi

tyčinky v sezame, siracha majonéza

03.04.ŠTVRTOK:

Špenátový krém s krutónmi

I. Paprikáš z vykostených kuracích stehien, halušky, cremé fraiche

II. 120g Grilované hovädzie filety, grilovaná zelenina, šošovica

beluga, baby zemiaky

III. Mix baby listov a zeleniny, teriyaki omáčka, fritované surimi

tyčinky v sezame, siracha majonéza

04.04.PIATOK:

Slepačia polievka s mäsom, rezancami a zeleninou

I. 160g Teľací viedenský rezeň, slovenský zemiakový šalát

II. Penne s kuracím mäsom, cuketou, cherry rajčinami, olivami a parmezánom

III. Perky plnené slivkovým lekvárom, posypané makom a preliate maslom