Obedové Menu
POLIEVKA TÝŽDŇA
Krém z medvedieho cesnaku
31.03.PONDELOK:
Francúzska cibulačka, syrový toast
I. Grilovaný kurací steak, brokolica, nivová omáčka, ryža
II. Výber listových šalátov a čerstvej zeleniny s grilovanými kúskami
lososa marinovanými v pomarančovej šťave, jogurtový dresing
s čerstvým kôprom, opekaná bagetka
01.04. UTOROK:
Cícerová polievka so slaninovou strúhankou
I. Zemiakové placky s jemne pikantnými bravčovými rezancami
so zeleninou
II. Domáce tagliolini s hovädzím mäsom špenátom a hubami
III. Výber listových šalátov a čerstvej zeleniny s grilovanými kúskami
lososa marinovanými v pomarančovej šťave, jogurtový dresing
s čerstvým kôprom, opekaná bagetka
02.04. STREDA:
Paradajková polievka s cestovinou
I. Pomaly pečené bravčové pliecko, biela kapusta, zemiakový knedlík
II. Kuracie filety v cviklovom rizote, baby špenát, feta syr, vlašské orechy
III. Mix baby listov a zeleniny, teriyaki omáčka, fritované surimi
tyčinky v sezame, siracha majonéza
03.04.ŠTVRTOK:
Špenátový krém s krutónmi
I. Paprikáš z vykostených kuracích stehien, halušky, cremé fraiche
II. 120g Grilované hovädzie filety, grilovaná zelenina, šošovica
beluga, baby zemiaky
III. Mix baby listov a zeleniny, teriyaki omáčka, fritované surimi
tyčinky v sezame, siracha majonéza
04.04.PIATOK:
Slepačia polievka s mäsom, rezancami a zeleninou
I. 160g Teľací viedenský rezeň, slovenský zemiakový šalát
II. Penne s kuracím mäsom, cuketou, cherry rajčinami, olivami a parmezánom
III. Perky plnené slivkovým lekvárom, posypané makom a preliate maslom