Obedové Menu

POLIEVKA TÝŽDŇA

Fazuľová polievka s údeným mäsom a domácimi rezancami

06.10. PONDELOK:

Kelová polievka so zemiakmi

I. Kuracie prsia s brokolicou a syrovou omáčkou, dusená ryža 

II. Špagety Bolognese

III. Trhané kačacie mäso v lokši, červena repa julien na červenom víne

 

07.10. UTOROK:

Fazuľová kyslá polievka, malý langoš

I. Segedínsky guláš, domáca parená knedľa

II. Pečený pstruh na cesnaku a bylinkách, batátové pyré, mix listového šalátu

III. Trhané kačacie mäso v lokši, červena repa julien na červenom víne

 

 

08.10. STREDA:

Francúzska cibuľačka, syrový toast

I. Plnená paprika v paradajkovej omáčke, varené zemiaky

II. Bravčová panenka s kuriatkovou omáčkou a šľahanou zemiakovou kašou so syrom pecorino

III. Trhané kačacie mäso v lokši, červena repa julien na červenom víne

 

 

09.10. ŠTVRTOK:

Krémová polievka z koreňovej zeleniny s krutónmi

I. Hovädzie chilli con carne, jazmínová ryža 

II. Krémové cviklové rizoto, fritovaný camembert v panko strúhanke, píniové oriešky

III. Trhané kačacie mäso v lokši, červena repa julien na červenom víne

 

 

10.10. PIATOK:

Hovädzí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami

I. Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát

II. Trhané kačacie mäso v lokši, červena repa julien na červenom víne

III. Palacinky s citrónovým tvarohom, lesné ovocie, šľahačka