Obedové Menu
POLIEVKA TÝŽDŇA
Fazuľová polievka s údeným mäsom a domácimi rezancami
06.10. PONDELOK:
Kelová polievka so zemiakmi
I. Kuracie prsia s brokolicou a syrovou omáčkou, dusená ryža
II. Špagety Bolognese
III. Trhané kačacie mäso v lokši, červena repa julien na červenom víne
07.10. UTOROK:
Fazuľová kyslá polievka, malý langoš
I. Segedínsky guláš, domáca parená knedľa
II. Pečený pstruh na cesnaku a bylinkách, batátové pyré, mix listového šalátu
III. Trhané kačacie mäso v lokši, červena repa julien na červenom víne
08.10. STREDA:
Francúzska cibuľačka, syrový toast
I. Plnená paprika v paradajkovej omáčke, varené zemiaky
II. Bravčová panenka s kuriatkovou omáčkou a šľahanou zemiakovou kašou so syrom pecorino
III. Trhané kačacie mäso v lokši, červena repa julien na červenom víne
09.10. ŠTVRTOK:
Krémová polievka z koreňovej zeleniny s krutónmi
I. Hovädzie chilli con carne, jazmínová ryža
II. Krémové cviklové rizoto, fritovaný camembert v panko strúhanke, píniové oriešky
III. Trhané kačacie mäso v lokši, červena repa julien na červenom víne
10.10. PIATOK:
Hovädzí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami
I. Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát
II. Trhané kačacie mäso v lokši, červena repa julien na červenom víne
III. Palacinky s citrónovým tvarohom, lesné ovocie, šľahačka